Over mij

Hoi en welkom op Marieke’s Books!

20160601_115258-2

Ik ben Marieke, 21 jaar oud en een echte boekenwurm. Als kind las ik erg veel, maar op de middelbare school werd dit minder. Alleen de verplichte boeken las ik nog maar en verder niet voor mijn plezier. Sinds 2016 lees ik weer volop boeken en ik vind het zo leuk! Eind 2015 kwam ik op Goodreads de groep BooksEverAfter tegen en de leden van deze groep, maakten mij weer enthousiast voor lezen.

Met deze blog wil ik mijn enthousiasme over boeken overbrengen. Welk boek vond ik ontzettend goed? En welke iets minder? Ik schreef al een tijdje mijn reviews op Goodreads en daarnaast maakte ik foto’s voor mijn bookstagram. Maar ik miste de connectie tussen deze twee. Het liefste had ik mijn foto bij mijn review staan, maar op Goodreads kreeg ik dit niet voor elkaar. Op Instagram merk ik dat mijn captions niet veel gelezen worden. Dus vond ik het zonde om daar mijn reviews neer te zetten. En zo is mijn blog geboren. 6 februari 2018 deelde ik mijn eerste blogpost op mijn eigen stukje van het internet. Op naar nog veel meer blogposts!

Op mijn blog kun je veel reviews verwachten. Ik zal altijd proberen zo duidelijk mogelijk mijn mening over te brengen, al is dan soms best moeilijk. Ik post altijd mijn eigen mening, of deze nou positief of negatief is. Mijn reviews bevatten mijn mening en daar hoef jij het niet mee eens te zijn. Is jouw mening totaal anders? Laat het me weten in de reacties.

Wil je met mij in contact komen, dan kun je altijd de contact pagina even aanklikken. Die vind je bovenaan de pagina en daar kun je een contactformulier invullen.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs, Marieke